Νέα Συνεργασία: Fitness Vibe Καλλιθέας & Αθλητικής Ένωσης Καλλιθέας με την γυμναστική του μέλλοντος

2017-11-05

https://www.facebook.com/fitnessvibe.gr/
https://www.facebook.com/fitnessvibe.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τη νέα συνεργασία του Συλλόγου μας με την επιχείρηση Personal Training Fitness Vibe που εδρεύει στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα επί της Ελ. Βενιζέλου 85, Καλλιθέα (τηλ. 21 7710 1009). 

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής παρέχονται στους Προπονητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου μας  δωρεάν 2 συνεδρίες (1 δοκιμαστική + 1) και εκπτωτικά πακέτα εκγύμνασης στα μηχανήματα Miha-bodytec. Απαραίτητη και πρώτη υποχρέωση από εσάς, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε είναι να ενημερώσετε την Γραμματεία του Συλλόγου μας στα γραφεία μας στα Περόνια (Δευτέρα - Παρασκευή 18.30 - 21.00, εκτός Πέμπτης), όπως επίσης και μπορείτε να ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες για τα προγράμματα εκγύμνασης που προσφέρει η ανωτέρω επιχείρηση. 

Όσον αφορά στο κομμάτι των αθλητών μας ο Σύλλογός μας έκλεισε 30 συνεδρίες για το Ανδρικό μας τμήμα, 13 συνεδρίες για τους Εφήβους μας και 7 συνεδρίες για τα διοικητικά μέλη του Συλλόγου μας. 

Η Fitness Vibe μας προτρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας περισσότερο!!! Γιατί όχι λοιπόν;  

Ευχαριστούμε θερμά την Fitness Vibe και ευελπιστούμε σε μία όμορφη και μακρόχρονη συνεργασία. 


Με τους αθλητικούς μας χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                        Η Γ. Γραμματέας

Κ. Τσιβιλτίδης                                                                                          Ε. Στόλη Ποια είναι η Fitness Vibe και τι είναι το Miha-bodytec, όπου δικαίως όπως θα ανακαλύψετε, ονομάζεται γυμναστική του μέλλοντος; 


Κάντε κλικ για λήψη, για να ενημερωθείτε πλήρως και μη ξεχνάτε σας αναμένουμε στη Γραμματεία του Συλλόγου μας στα γραφεία μας στα ανοιχτά γήπεδα Περόνια (Αχιλλέως & Κρέμου) για να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού με την γυμναστική του μέλλοντος, με τα εκτπωτικά προγράμματα που η Fitness Vibe αποκλειστικά προσφέρει στον Σύλλογό μας. 

Επίσης άπλετες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου μας κα Τζένη Στόλη (τηλ. 6944772803), η οποία είναι αθλούμενη στην ανωτέρω επιχείρηση Fitness Vibe και στα προγράμματα εκγύμνασης του Miha-bodytec με προσωπικό της γυμναστή τον κο Τσάκαλη Σεραφείμ (ιδιοκτήτη της επιχείρησης), τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον Σύλλογό μας και για την εν γένει συνεργασία. Μαζί μπορούμε!!!

Διαφημίστε την επιχείρησή σας και ενισχύστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας!!!!