Εμείς τον ελευθερώσαμε τον Παπαγάλο, εσείς;

2017-08-28

Μία εκ νέου συνεργασία ξεκίνησε με το Ζυθεστιατόριο - Μεζεδοπωλείο "Παπαγάλος" (Π. Τσαλδάρη 261, Καλλιθέα, τηλ. 210 9513466) και την Αθλητική Ένωση Καλλιθέας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Γκαϊδατζή για την υποστήριξή του, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί για πολλά χρονια προ 25ετίας ως ΑΕΚΤ και για το ότι θα είναι πιο κοντά στον Σύλλογό μας, όπως και η Διοίκηση του Συλλόγου μας, το team των προπονητών, οι αθλητές, οι γονείς και οι φίλοι αυτών σε εκείνον.

Τέλος ευχόμαστε να έχουμε μία όμορφη συνεργασία μέσα στο χρόνο, γιατί ....

Μαζί μπορούμε...!

Ο "Παπαγάλος" μετράει χρόνια πολλά από το έτος 1989, εδώ μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις, όπου η διασκέδαση και το καλό φαγητό είναι τρόπος ζωής.

Ορεκτικά, Σαλάτες, Ελληνική Κουζίνα, Μπέργκερς, Ζυμαρικά, Πίτσες, Γκριλ της ώρας, Κρέπες, Ομελέτες και άλλα πολλά στις μεγαλύτερες μερίδες - στις καλύτερες τιμές!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στον ονειρεμένο εξωτερικό καταπράσινο χώρο του πάνω στον Ιλισσό και το συντριβάνι του που σε δροσίζει τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, αλλά και τον εσωτερικό του ζεστό χώρο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. 

Αξίζει να επισκεφτείτε τον Παπαγάλο και να τον ελευθερώσετε πατώντας like στην σελίδα του στο fb https://www.facebook.com/pg/papagalos.kallithea